Operations

Webmaster

In elk bedrijf heb je pieken en dalen in workload. Soms komt er zo veel werk op jouw webmasters af, dat deadlines in het gedrang komen. Het lijkt onmogelijk om meteen extra handen aan te trekken om al het werk te verzetten. Gelukkig kan je dan rekenen op de webmasters bij Smooth!

webmasters
 • Content
 • CMS
 • UX/UI Optimalisaties
 • CRO Optimalisaties
 • Agile

Snel deel van het team

Smooth biedt webmasters aan om meteen jouw webshop te verrijken en deadlines te halen. Op afroep of langere termijn. Na een korte introductie in jouw bedrijf en processen kunnen onze mensen meedraaien in jouw team en meteen waardevol zijn.

Team Creation

Wij geloven dat je meteen waardevolle teamleden kan toevoegen aan jouw team en jouw deadlines kan halen. Zonder tijdverlies.

Webmaster

Platformonafhankelijk

Onze webmasters kunnen met vele platformen overweg, zoals Salesforce, Magento, Hybris, AEM WordPress, Sitecore of Drupal. Smooth werkt platformonafhankelijk. We beperken ons niet tot enkele systemen, maar focussen op jouw systemen, procedures en de openstaande taken.

Ook kennis van HTML, CSS en andere technische taken kent geen geheimen voor onze webmasters.

We kunnen meteen helpen met het onderhouden van content op jouw webshop. Banners aanpassen, teksten uploaden en zelfs templates opstellen om het werk van jouw team te versnellen.

Platformonafhankelijk

Onze webmasters kunnen met vele platformen overweg, zoals Salesforce, Magento, Hybris, AEM WordPress of Drupal. Smooth werkt platformonafhankelijk. We beperken ons niet tot enkele systemen, maar focussen op jouw systemen, procedures en de openstaande taken.

Ook kennis van HTML, CSS en andere technische taken kent geen geheimen voor onze webmasters.

We kunnen meteen helpen met het onderhouden van content op jouw webshop. Banners aanpassen, teksten uploaden en zelfs templates opstellen om het werk van jouw team te versnellen.

Analyseren & optimaliseren

Onze webmasters helpen ook met het analyseren van data. Of je nu Google Analytics of Adobe Analytics gebruikt, wij kunnen ondersteuning bieden bij het evalueren van de webshop en het adviseren van verbeteringen. Hiervoor gebruiken wij bijvoorbeeld Hotjar, om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

We werken met Google Optimize om A/B-testen uit te voeren en te ontdekken hoe jouw webshop beter kan presteren. 

Direct inzetbaar

We kunnen meteen jouw team versterken met onze webmasters. Zowel voor korte projecten als voor lange duur. Omdat onze experten ervaring hebben met veel platformen, zijn ze snel mee met jouw processen en systemen.

Uitvoeren en adviseren

Door onze ervaring bij meerdere klanten uit diverse branches, kunnen we optimalisaties delen met jouw team. We werken mee, we voeren uit en we helpen jou om efficiënter te werken.

Webmaster

Vasco

Aan de slag met Vasco!

Heb je ook nood aan een webmaster in jouw team?

  Hogere conversie voor Eurotuin webshop

  Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

  Lees meer
  Smooth PointCarré Magento

  Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

  Lees meer
  Go-Live Hopper webshop

  Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

  Lees meer