Operations

E-commerce manager

Heeft jouw team op korte- of lange termijn nood aan iemand met kennis en ervaring in het e-commerce landschap? Bij Smooth vind je de geknipte aanvulling en tonnen ervaring.

e-commerce
 • CRO Optimalisatie
 • Data analyse
 • A/B Testing
 • UX/UI Optimalisatie
 • PIM

Kennis en ervaring

Jouw bedrijf groeit en je zet een webshop op, maar je voelt dat je nog niet meteen goed weet hoe je met het nieuwe platform moet omgaan. Jouw team heeft nood aan extra kennis en ervaring om beter om te gaan met jouw e-commerce platform.

Wij geloven dat je meteen de juiste kennis en ervaring kan toevoegen aan jouw team. Zowel om projecten op te zetten of op te volgen alsook om effectieve keuzes te maken voor jouw e-commerce.

bureau-laptops

Snel deel van het team

Smooth biedt e-commerce managers aan die ervaring hebben met verschillende webshops in verschillende sectoren. Onze e-commerce managers beseffen dat e-commerce niet vanuit één team moet gevoerd worden, maar dat verschillende afdelingen in het bedrijf moeten samenwerken met elkaar om gezamenlijk e-commerce doelen na te streven. Als e-commerce manager is het belangrijk dat je verschillende stakeholders bij elkaar brengt, de e-commerce roadmap kan beheren en verschillende e-commerce deelprojecten kan trekken. De e-commerce managers zijn sterk in het analyseren van data en het blootleggen van pijnpunten met als doel meer te halen uit jouw e-commerce en de juiste onderbouwde keuzes te maken in het e-commerce project.

Efficiëntie door ervaring

Smooth biedt e-commerce managers aan die ervaring hebben met verschillende webshops. Ze hebben verschillende soorten projecten doorlopen, zoals het optimaliseren van de conversieratio, van click-through-rates en van verschillende soorten pagina’s (product pagina’s, categorie pagina’s…). Ze zijn sterk in het analyseren van data en het blootleggen van pijnpunten met als doel meer te halen uit jouw e-commerce.

Ongeacht het platform

Onze e-commerce managers kunnen met vele platformen overweg, zoals Salesforce, MagentoHybris, WooComerce, Shopify of Shopware. Smooth werkt platformonafhankelijk. We beperken ons niet tot enkele systemen, maar focussen op jouw systemen, procedures en projecten.

Analyseren. Optimaliseren. Opvolgen.

Onze e-commerce managers zijn data-driven. Of je nu Google Analytics of Adobe Analytics gebruikt, wij kunnen ondersteuning bieden bij het evalueren van de webshop en het adviseren van verbeteringen. Hiervoor gebruiken wij bijvoorbeeld ook Hotjar om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

We werken ook met Google Optimize om A/B-testen uit te voeren en te ontdekken hoe jouw webshop beter kan presteren. Daarover kan je meer lezen in onze blog over Google Optimize.

Kortom, onze e-commerce managers staan direct paraat om te helpen in diverse projecten binnen jouw e-commerce team.

Nood aan één van onze e-commerce managers?

  Hogere conversie voor Eurotuin webshop

  Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

  Lees meer
  Smooth PointCarré Magento

  Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

  Lees meer
  Go-Live Hopper webshop

  Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

  Lees meer