Digital Marketing Services

Data & Automation​

Goede digital marketing campagnes zijn gebaseerd op goede data. Maar vaak wordt deze data nog niet goed verzameld, of zit ze verspreid in verschillende systemen over verschillende departement. Smooth helpt je de focus te leggen op de juiste data die het verschil maakt!

Data & Automation

Data waar je iets mee bent

Data is enorm waardevol in jouw digitale landschap. Het helpt je om de juiste strategische beslissingen te nemen op basis van feiten. Maar met de juiste data aan de slag gaan is in de realiteit vaak een grote uitdaging. Data zit her en der verspreid, wordt niet correct verzameld, en de verschillende tools waarin deze data verzameld wordt spreken niet met elkaar. 

Smooth helpt bedrijven om door de bomen weer het bos te zien. Samen met jou gaan we de data architectuur onderzoeken, zorgen we dat belangrijke tools gekoppeld worden en bepalen we welke data nu echt van belang is om jouw klanten een betere online ervaring te geven. We zorgen dat je met je data effectief aan de slag kunt!

Audit

Om je data zinvol te kunnen inzetten, brengen we eerst in kaart welke data je verzamelt, welke data je nodig hebt om aan personalisatie te doen en welke tools je daarvoor gebruikt. Daarnaast bepalen we ook samen wat jullie op korte- en lange termijn willen bereiken. Op basis daarvan leggen we de pijnpunten bloot en stellen we een actieplan op. 

Data Automation

We zorgen dat de verschillende tools waarin data verzameld wordt met elkaar kunnen communiceren. Daarnaast zorgen we ook dat deze data op een slimme manier ingezet kan worden via automation tools. Zo wordt het marketing team ontlast van de manuele taken en kan het zich focussen op de echte kerntaken. 

Analytics & CRO

Ons team van data analisten zorgt steeds voor een correcte en relevante analyse en dat er gebruiksvriendelijke dashboards ter beschikking gesteld worden. Ze helpen jou ook graag met concreet advies zodat je steeds de nodige stappen kunt ondernemen om je doelen te bereiken. 

Breng vandaag jouw data nog op orde met Smooth.

  Hogere conversie voor Eurotuin webshop

  Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

  Lees meer
  Smooth PointCarré Magento

  Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

  Lees meer
  Go-Live Hopper webshop

  Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

  Lees meer