Digitale Marketing Services

Content creation

Hoe creëer je zo’n ijzersterke band met je klant? Door de juiste boodschap te brengen op een interessante manier. Onze content creators, elk krakken in hun vak, helpen je graag met deze belangrijke taak.

Team Creation

Verhoog je naamsbekendheid

Met een doelgerichte contentstrategie kan je je organisch zoekverkeer vergroten, meer leads generen, verkoopcyclus verkorten en je profileren als thought leader in je sector. Probeer op regelmatige basis actief te zijn op sociale media en maak gebruik van leerrijke blogs. 

Versterk je merkreputatie


Met het verhogen van je naamsbekendheid werk je automatisch aan je merkreputatie. Als je je content zodanig slim invult, win je vertrouwen. En dat heb je nodig als bedrijf.  Smooth helpt je bij het uitbouwen van een sterk merk.

Breng je doelgroep dichterbij

Van zodra je relevante, informatieve en leerrijke content plaatst, zal je doelgroep volgen. Ze zullen meer interesse hebben in je merk en meer interactie bieden. Meer interactie = meer resultaat

Een positieve strijd die je elke dag moet winnen

Je moet je doelgroep dagelijks weer verbazen door iets uniek aan te bieden. Dat kan je doen aan de hand van je producten of diensten maar ook door ge-wel-dige content te creëren en te plaatsen. Zorg in je content creation strategie dat je boodschappen brengt die je volgers interesseren, die emoties los wekken én antwoorden bieden op gestelde vragen. 

Hierbij is het super belangrijk om authentiek te zijn. Stay true to yourself.
Wij helpen jou met het formuleren en brengen van content en visuals die perfect passen bij jouw merk en waardevolle communicatie.

Doelgroep triggeren

Samen met jou bepalen we content die je doelgroep triggert. We gaan na hoe we hen het beste kunnen bereiken en activeren. We weten dat content een breed begrip is en niet altijd makkelijk te maken is. Het kan gaan over een post op social media, een blogartikel, interview, video, use case enzovoort.

Doelgerichte contentstrategie

Om een duidelijke structuur te hanteren, opteren we bij Mirror voor een contentstrategie. We schrijven persona’s uit alsof het reëele mensen zijn, maken een contentkalender op en analyseren alles stap voor stap zodat we duidelijk weten welk effect het heeft. 

Smooth Services

Wat kan je verwachten van Smooth?

We helpen je met het opzetten en onderhouden van een consistente en duidelijke communicatie. Of het nu awesome and loud moet zijn of eerder corporate and clean, wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep jouw boodschap heeft gehoord en begrepen.

We helpen "your awesome text here" in te vullen.

  Hogere conversie voor Eurotuin webshop

  Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

  Lees meer
  Smooth PointCarré Magento

  Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

  Lees meer
  Go-Live Hopper webshop

  Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

  Lees meer