Wie is Smartyard?

De bouwsector is gekend als één van de traagste sectoren om zich digitaal te transformeren. Toch lijkt ook hier de kentering ingezet. Welke processen kan digitalisering optimaliseren voor moederbedrijf Aertssen? Het antwoord was er snel: het huren en verhuren van bouwmateriaal.

Met de uitgebreide marktkennis ontwikkelde Aertssen een gebruiksvriendelijk platform dat huren en verhuren van zware machines even makkelijk laat verlopen als een boek online bestellen. Nu brengen ze een digitale B2C-ervaring naar de B2B van de bouw en industrie.

Onze ondersteuning

We stonden Smartyard bij in het aanmaken van nieuwe content flows en het uploaden van nieuwe content in hun PIM systeem. Ze hebben enorm veel klanten en werktuigen die in bulk online geüpdatet moet worden via een Excel of CVS file. We namen deel aan de wekelijkse meetings met de verschillende externe bedrijven, we testen en dubbelchecken de aangemaakte flows. Daarnaast dachten we mee na over nieuwe features, we stelden roadmaps op, …

Hogere conversie voor Eurotuin webshop

Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

Lees meer
Smooth PointCarré Magento

Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

Lees meer
Go-Live Hopper webshop

Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

Lees meer