Multipharma

Het verhaal van Multipharma begint aan het einde van de 19de eeuw, in een tijd waarin gezondheidszorg, mede door de prijs van de geneesmiddelen, moeilijk of niet toegankelijk was voor brede lagen van de bevolking.

Dankzij coöperatieve en mutualistische bewegingen werden er initiatieven ontwikkeld om een antwoord te bieden op deze situatie. Hieraan dankt Multipharma haar bestaan. Geneesmiddelen financieel toegankelijker maken was vanaf het begin de absolute prioriteit.

Hun visie?

De Belgische apothekersmarkt versterken en uitbreiden. Voortdurend vernieuwen om zo de farmaceutische zorg, levenskwaliteit en welzijn – te verbeteren voor wie het nodig heeft.

Content

Multipharma koos net zoals CKS, Brantano en Expresso voor een ander e-commerce platform, namelijk Salesforce Commerce Cloud. Salesforce is een grote peiler binnen onze wereld. Het platform is zo uitgebreid dat je alles kan personaliseren en optimaliseren. Bij de opstart van de nieuwe website hebben we hen bijgestaan in het opleveren van content en aanmaken van nieuwe landingspagina’s in HTML en CSS. Dit gaat altijd gepaard met UX/UI optimalisaties. Wij pakken deze aan door close samen te werken met de Product Owner en user stories hiervoor aan te maken.

PIM (Product Information Management)

De belangrijkste taak van een PIM-systeem is om een bedrijf te helpen een grote hoeveelheid complexe productinformatie te hanteren en deze gegevens efficiënt op de relevante kanalen te verspreiden. Smooth hielp bij het managen van het PIM-systeem bij Multipharma.

multipharma-webafdruk
Hogere conversie voor Eurotuin webshop

Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

Lees meer
Smooth PointCarré Magento

Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

Lees meer
Go-Live Hopper webshop

Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

Lees meer