• Salesforce Commerce Cloud
  • Content
  • UX/UI Optimalisaties
  • HTML Templates

Livegang bijstaan

CKS is een Belgisch modemerk, onderdeel van FNG groep, met hedendaagse kleding, voor casual maar toch stijlvolle dagen. Urban chic uiterlijk met kenmerkende prints.

Geraken we wel tijdig live?

Met de naderende livegang van CKS moest er nog heel wat gebeuren, vooral op gebied van content en configuratie van het Salesforce Commerce Cloud platform. Er moesten nog een 100+ tal content pagina’s in HTML en CSS aangemaakt worden alvorens men live zou kunnen gaan. Hiervoor werd Smooth gecontacteerd om snel één van onze experten in te schakelen.

Front-end optimalisaties

Op basis van het aanmaken van de content kwamen er heel wat pijnpunten in de front-end naar boven. Onze webmasters analyseerde deze pijnpunten, en maakten er user stories van zodat deze snel in de volgende sprints opgenomen konden worden door de development partner.

Configuraties

Maar het bleef niet enkel bij het aanmaken van deze content pagina’s en aanmaken van user stories. Ter plaatste bleek dat er ook nog heel wat configuratie moest gebeuren, zoals het instellen van de filters, sorting rules, promoties … Dit nam Smooth dan ook op zich om zo toch tijdig live te geraken.

cks-webafdruk
Hogere conversie voor Eurotuin webshop

Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

Lees meer
Smooth PointCarré Magento

Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

Lees meer
Go-Live Hopper webshop

Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

Lees meer