Waarom Mirror omgedoopt werd tot Smooth...

De digitale wereld staat nooit stil. Maar de afgelopen twee jaar is deze evolutie in een stroomversnelling geraakt. Door de pandemie is het aantal webshops tussen 2020 en 2021 verdubbeld! Daarnaast zijn ook meer en meer mensen vertrouwd geraakt met online shoppen. Net als onze klanten, evolueerde ook ons agentschap en vonden we het tijd om onze eigen strategie eens kritisch onder de loep te nemen. We groeiden sterk, trokken nieuwe klanten aan, maar voelden vooral de verandering in de markt. Een nieuwe noodkreet waar we een oplossing voor moeten bieden. En dus wordt Mirror nu Smooth.

Smooth baseline

The war for talent is on!

Door het sterk toegenomen aantal webshops en online aankopen, stijgt ook de vraag naar sterke digitale en e-commerce gerelateerde profielen. Maar deze profielen zijn schaars, terwijl de vraag in een razendsnel tempo toeneemt. Door die stijgende druk op marketing en e-commerce teams is het vaak zoeken naar een gezonde balans tussen de dagelijkse operationele realiteit en een toekomstgerichte strategische visie. 

Daarnaast worden consumenten ook steeds kritischer en veeleisender. Consumenten zijn steeds op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke ervaring en ze vergelijken ook de webshop ervaringen die ze hebben opgedaan. En let op: consumenten vergelijken webshops ongeacht het merk of de sector. Jawel je leest dat goed: consumenten vergelijken ervaringen. Webshops moeten dus aan hoge eisen voldoen, ongeacht de sector waarin ze actief zijn of de soort klanten die ze benaderen.

Smooth to the rescue!

En net daarop biedt Smooth een antwoord. Wij weten als geen ander dat er veel werk kruipt in het opzetten, beheren en verbeteren van een webshop. En je bent niet alleen, intussen werken al jouw concurrenten aan hetzelfde: Top-notch user experiences!

Wij bij Smooth staan steeds aan jouw zijde om jouw bedrijf te helpen groeien. Van het eerste contact met de klant (marketing) tot het laatste (operations). Want wij geloven dat een vlotte costumer journey een continu proces is. 

We werken een digitale strategie uit met een blik op de toekomst of staan jouw team bij tijdens die drukke momenten. We denken met je mee, zoeken naar oplossingen die passen bij jouw bedrijf, duiken zelfs in de tools en de processen, tijdelijk of langdurig. Wij ondersteunen jouw bedrijf met onze expertise onafhankelijk van technologie en met beide voeten op de grond. We bouwen samen met de klant aan een roadmap die ook, wanneer wij alweer weg zijn, verder gedragen kan worden door de eigen teams. We zorgen niet alleen dat jouw digitale project een succes wordt, maar ook dat we onze expertise bij jou achterlaten.

 

Met die duidelijke visie voor ogen, was het tijd voor een nieuwe naam en een nieuwe branding: fris, fruitig, maar vooral smooth.

Smooth – Your partner for smooth customer experiences

Managing Partner

Olivier

smooth orange swirl

Ook nood aan wegwijs bij jouw digitaal project? Of misschien gewoon een drankje (smoothies) en een babbeltje?

Neem vrijblijvend contact op met ons!

  Hogere conversie voor Eurotuin webshop

  Smooth hielp het Eurotuin-team met een webmaster & e-commerce manager om het algemeen management van eurotuin.be over te nemen. Het doel? de webshop laten groeien!

  Lees meer
  Smooth PointCarré Magento

  Smooth leverde onmiddellijk een webmaster aan die voorzag in de content inrichting van dé multi-merkenretailer in Wallonië.

  Lees meer
  Go-Live Hopper webshop

  Smooth leverde onmiddellijk een ervaren webmaster aan die Hopper kon bijstaan bij het geven van trainingen en het aanmaken van herbruikbare HTML templates.

  Lees meer